Seminar Ini Dibawa Khas Untuk Usahawan Yang Belum Mencapai Jualan Sekurang-Kurangnya RM50,000 Sebulan, Walaupun Sudah Berbisnes 3 Tahun

Sekiranya anda BENAR-BENAR mahu kami tunjukkan kaedah dan strategi sebenar bagaimana untuk menghasilkan jualan minima RM50,000 sebulan. Maka,  teruskan pembacaan anda. Baca dan teliti setiap bait kata yang kami sampaikan di dalam page ini. Tenang, anda sudah berada di tempat yang betul. Kami anda tawaran ilmu untuk selesaikan masalah anda..

Seminar Ini Bakal Menyelesaikan Masalah-Masalah Besar Dalam Jualan Yang Membantut 'Growth' Bisnes Anda Sebelum Ini, Seperti:

  1. Bisnes tidak berkembang. Labur iklan dengan jumlah besar. Namun jualan cukup - cukup makan.
  2. Sales kurang, repeat order pun making kurang. Income tak menentu, kadang-kadang ada bulan takde sales masuk.
  3. Tahu banyak teknik pemasaran, tetapi masih gagal untuk menarik lebih ramai pelanggan.
  4. Dah berniaga bertahun-tahun tapi masih tidak capai 1000 pelanggan pertama?
  5. Masalah persaingan terlalu banyak dan makin menjadi-jadi. Akibatnya, sukar untuk kekalkan jualan.
  6. Kos pengiklanan mahal, sampai kadang-kadang tak balik modal iklan.
  7. Produk & servis dan POWER, tapi customer selalu susah nak keluarkan duit.
  8. Tak pandai & tiada kemahiran menulis ayat iklan POWER.
  9. Overload info. Banyak sangat pergi seminar marketing, masuk kelas sana sini. Balik balik, tak tahu nak start dari mana.

Jika Anda Sedang Hadapi Salah Satu Masalah Diatas, Mari Saya Tunjukkan Kenapa Anda Individu Sangat Bertuah Jika Hadir Ke Seminar Ini...

Seperti yang dilihat di :

astro awani magic cyberjaya richworks smecorp puim bahtera-no-background-logo

Klik Disini Untuk Daftar!

Seminar Ini Bukan Untuk Semua Orang. Dan Mungkin Bukan Untuk Anda!

Pertama, kami memohon maaf kerana kami terpaksa tegas memilih siapa yang patut hadir ke seminar ini.

Kami terpaksa ketepikan soal wang ringgit iaitu yuran yang anda patut bayar. Itu juga bukan sebab utama kami anjurkan seminar ini.

Bagi memastikan peserta seminar yang hadir adalah individu yang memang SANGAT PERLUKAN ilmu perkongsian dan pengalaman kami ini, kami meletakkan kriteria asas.

Kriteria ini adalah syarat pokok untuk menentukan anda layak untuk digelar peserta Seminar MBK. Di sini kami senaraikan 3 kriteria tersebut :

Sejak 6 tahun membangunkan Majalah Niaga, kami telah jumpa ramai usahawan, peniaga-peniaga baru dan sudah memulakan bisnes.

Kebiasaannya bila berada dalam kelompok mereka ini, kami lebih banyak terima keluhan & rintihan dari usahawan yang sudah memulakan bisnes.

Usahawan yang baru bermula biasanya hanya hadapi masalah asas dalam bisnes yang tiada kait rapat dengan kerugian wang ringgit.

Yang merungsingkan kami usahawan yang sudah memulakan bisnes. Sudah mula 3-5 tahun memulakan bisnes. Ada mula dari rumah, ada yang buat part time, ada yang sudah berhenti kerja dan jalankan bisnes sepenuh masa.

Mereka hadapi saat-saat yang sukar. Bisnes tidak berkembang, jualan cukup-cukup makan. Hatta ada dikalangan mereka terpaksa BEKERJA DENGAN ORANG semula. Situasi ini yang paling ditakuti yang dihadapi di kalangan orang bisnes.

Seminar ini ditujukan khas kepada usahawan yang sudah mempunyai produk, sudah ada bisnes, atau apa sahaja bentuk nilai yang boleh dijual (servis).

Content-content seminar tidak tertumpu kepada perkara-perkara seperti, tip pemilihan produk, apakah produk hot masa kini, cara borong produk dari luar negara, lokasi-lokasi supplier produk.

Content seminar lebih tertumpu kepada aktiviti jualan & pemasaran. 'Kena' pada namanya iaitu Seminar Marketing Bisnes Kecil.

Pengisian pada hari seminar telah didesign khas untuk usahawan yang mempunyai bisnes kecil, yang mahu menjalankan kempen pemasaran yang betul bagi menggandakan jualan bisnes dan meletakkan bisnes anda ke tahap yang lebih baik.

Pada tahun 2013, kami berdua buat keputusan untuk bangunkan bisnes bawah tanah (underground).

Bisnes ini kami jadikan bahan untuk kami bereksperimen teknik, strategi, taktik, formula yang kami pelajari sendiri.

Sejak membangunkan bisnes tersebut, kami telah melaburkan wang ringgit  setengah juta (RM500,000) di dalam pengiklanan online. Jumlah ini mungkin tidaklah banyak sangat jika dibandingkan dengan guru-guru, rakan - rakan kami yang turut membangunkan bisnes.

Namun apa yang kami mahu tekankan, kami pernah rugi ribuan ringgit hasil dari kesilapan dan proses pembelajaran selama bereksperimen. Kami mahu kongsikan ilmu pengalaman ini kepada anda pada hari seminar, supaya anda tidak mengulangi lompong kesilapan yang pernah kami bayar sebelum ini.

Untuk elak rugi, itu kerja yang sangat mustahil. Rugi itu pasti. Dengan izin Allah, hasil dari pembelajaran seminar ini , risiko kerugian anda makin tipis.

Jika Anda Menepati Salah Satu Dari 3 Syarat Di Atas Maka Seminar Ini Bakal Membantu Anda!

Jika jawapan anda dari 3 syarat di atas adalah YA! Maka anda disyorkan untuk daftar & hadir ke Seminar MBK ini.

Pengisian program seminar MBK ini telah diatur langkah demi langkah topik utama formula marketing yang berkesan, bagi meningkatkan jualan bisnes anda, menggandakan jumlah pelanggan serta menambah baik tahap bisnes anda yang sedia ada.

Teruskan bacaan anda...

10 Topik Utama Yang Bakal Anda Pelajari & Kuasai

Kami Optimis Anda Akan Dapat Lebih Dari Apa Yang Anda Bayar!

1 - Adakah kita sedar mindset yang kita pegang sekarang tidak membantu langsung bisnes bergerak ke level seterusnya.

2 - 3 perkara penting yang anda harus lakukan supaya bisnes anda tidak ‘stuck’. tidak terperangkap pada level yang sama.

3 - Rahsia di sebalik 4 quadrant bisnes yang selama ini mungkin anda terlepas pandang atau anda tidak ambil tahu pun.

1 - Konsep marketing sebenar untuk bisnes kecil

2 - Perbezaan marketing untuk branding dan marketing untuk direct response. Kenapa pendekatan marketing untuk bisnes kecil sangat berbeza dengan marketing jenama-jenama besar seperti Mcdonalds, Lazada, Air Asia.

3 - Formula SMS - Fungsi formula ini adalah untuk memastikan adakah anda benar-benar pada waktu yang betul untuk bina kempen pemasaran. Elakkan anda bazir banyak duit iklan

4 - 7 Marketing mindset yang perlu anda fahami sebagai persediaan sebelum jalankan kempen pemasaran.

1 - 7 perkara yang anda wajib tahu untuk kenalpasti sasaran pelanggan

2 - 3 kepentingan menentukan segmen pelanggan sebelum memulakan kempen pemasaran

3 - 1 Kajian Kes bakal didedahkan bagi menjelaskan siapa pelanggan anda yang tepat.

4 -  Cara mengenalpasti tempat dimana sasaran pelanggan anda berkumpul

5 - Bagaimana proses menentukan segmen pelanggan dapat mengurangkan risiko terbakar duit dalam aktiviti pengiklanan

1 - 7 soalan killer yang mampu memberikan idea kepada anda untuk menghasilkan ayat iklan yang berpengaruh

2 - Bagaimana jawapan kepada 7 soalan ini memastikan anda tidak lagi berteka teki mengenai apa yang pelanggan inginkan.

3 - Bagaimana 7 soalan ini berperanan sebagai bahan bukti apa yang anda rasa betul tidak semestinya sama apa yang pelanggan mahu.

1 - Langkah demi langkah (Flow) bagaimana menulis ayat iklan yang tepat.

2 - Kesilapan besar dalam pengiklanan yang anda wajib elakkan supaya risiko kerugian dapat diminimakan

3 - Kajian kes bagaimana kami membantu sebuah restoran tempatan meningkatkan jualan dengan cara simple - iaitu hanya menambah baik ayat iklan sedia ada.

4 - Bagaimana headline berfungsi dalam menapis pelanggan yang benar-benar berkualiti.

1 -Cara memaksimakan nilai seorang pelanggan. Ada bisnes bocor RM100k setiap bulan tidak tahu cara ini.

2  Bagaimana menjimatkan kos pengiklanan dengan cara menjaga pelanggan sedia ada. Dengan cara ini, kami dapat menjimatkan kos iklan RM10,000 setiap bulan.

3 - 3 aktiviti asas dalam pemasaran yang mana jika tidak dilakukan, bisnes anda akan tempang, tidak beroperasi dengan betul dan akhirnya pancit di tengah jalan.

1 - Langkah demi langkah Bagaimana kami membina 'loyal customer' dalam masa yang singkat supaya anda tak perlu membazir banyak wang mencari pelanggan baru setiap bulan.

2 - Cara bina hubungan berterusan dengan pelanggan selepas pembelian kali pertama

3 - Langkah mudah dan murah bagaimana membina jenama produk/servis yang dipercaya ramai

1 - Bagaimana iklan jenis native ads memberi impak yang lebin tinggi berbanding iklan biasa yang dipraktikkan oleh majoriti peniaga online yang lain.

2 - Apakah kelebihan dan perbezaan iklan jenis native ads berbandingkan iklan biasa kita baca di Facebook.

2 -Bagaimana cara untuk menghasilkan iklan jenis native ads yang objektifnya untuk mendapatkan jualan.

3 - 5 ciri content yang harus ada pada sesebuah content supaya ia berpengaruh di mata pembaca, serta mendapat respons yang tinggi.

1 - Asas fundamental pemasaran di Google untuk pemilik bisnes di Malaysia

2 - Kenapa Google boleh dijadikan sumber kedua yang mampu membawa pelanggan yang ramai selain Facebook

3 - Bagaimana untuk mendaftarkan premis perniagaan anda di Google supaya mudah untuk diakses dan dicari oleh pelanggan

4 - Bagaimana untuk menaikkan ranking Facebook Page anda di petak pertama Google

5 - Elemen - elemen utama yang memberi faktor paling besar dalam menentukan ranking laman web/blog anda di Google.

1 - Sebab-sebab utama kenapa anda masih belum betul selamat jika bisnes anda masih 100% bergantung harap dari Facebook

2 - Kisah - kisah pilu yang pernah berlaku dari klien kami yang menyebabkan jualan merosot akibat situasi diluar jangka seperti Facebook Page dipadam, akaun Facebook Ads dibanned. Dan bagaimana anda perlu belajar dari tragedi pahit ini.

3 - Methodologi bagaimana kami membina integrated marketing bagi bisnes underground , yang mampu menyumbangkan jualan terbesar kepada syarikat kami, tanpa perlu hasilkan iklan Facebook Ads.

4 - Tools dan perisian - perisian yang kami gunakan bagi melancarkan aktiviti menjalankan integrated marketing.

“Tuan, macam mana nak daftar? Tolonglah. Saya sudah lama cari ilmu marketing seperti ini. Please, saya nak sangat join seminar ini"

Maklumat Penuh Seminar MBK Edisi Oktober 2016

Daftar Sekarang dan Sertai Seminar MBK Pada Harga Istimewa. Hanya RM 80 Seorang!

  • Strategi Yang Akan Didedahkan Sudah Terbukti Berkesan Untuk Kami, InsyaAllah Berkesan Juga Untuk Anda

  • Akses Ilmu Yang Berimpak Tinggi, Yang Bakal Mengubah Nasib Bisnes Anda

  • Ilmu Perkongsian Yang Praktikal & Actionable. Balik Buat Terus Boleh Dapat 'Result'!

BILA & DI MANA LOKASI SEMINAR?

arrow
  • 15 OKTOBER 2016 (8.20 AM- 7.00 PM)
  • GLOBAL BUSINESS CONVENTION CENTRE, PETALING JAYA
Klik Disini Untuk Daftar!

Jika Anda Rasa Seminar Kami Membazir Masa Anda. Sila Beritahu Krew Kami & Kami Pulangkan Duit Anda Kembali Serta Merta

Kami meletakkan kepercayaan yang tinggi berdasarkan maklum balas dari peserta sebelum ini, dengan izin Allah seminar ini bakal mengubah bisnes anda ke tahap yang lebih baik.

Pengisian content pada hari seminar juga diatur dan didesign khas supaya ia benar-benar bersesuaian dan praktikal untuk pemilik-pemilik bisnes kecil.

Adapun begitu, kami juga percaya kami tidak boleh memuaskan hati semua pihak. Malah, ia adalah satu kerja yang sia-sia.

Atas sebab itu, apa jua alasan, sebab yang munasabah mahupun tidak munasabah, pihak kami menawarkan jaminan wang dikembalikan 100% jika anda tidak berpuas hati.

SEKURANG-KURANGNYA KAMI BUKAN SYOK SENDIRI. BACA SENDIRI APA 'RESULT' DARI PESERTA SEBELUM INI

Siapa Kami & Kenapa Anda Perlu Belajar Dari Kami

Hai, saya Hasbul Aqill & Hasbul Ariff. Pengasas bersama, merangkap individu penting membawa jenama Majalah Niaga, laman keusahawanan bahasa Melayu no. 1 di Malaysia.

Di syarikat ini, kami membawa satu pasukan sangat hebat membangunkan laman rujukan untuk para usahawan di Malaysia mendapatkan tip dan panduan memulakan dan membangunkan perniagaan.

Selama tempoh 5 tahun membangunkan Majalah Niaga, kami telah menemuramah 33 usahawan dari pelbagai bisnes dan industri supaya anda boleh mempelajari ilmu baru secara terus dari mereka.

Kami percaya dengan usaha ini dapat mendorong masyarakat meningkatkan taraf hidup yang lebih baik, memecahkan tradisi dan budaya masyarakat yang meletakkan kebergantungan kepada kerjaya makan gaji.

Malah setiap hari sehingga ke saat ini, kami berusaha keras untuk membawa Majalah Niaga ke tahap yang lebih baik. Matlamat kami adalah untuk membantu menyebarkan strategi dan rahsia perniagaan yang anda tidak akan dapat daripada sistem pendidikan tradisional.

Kami Juga Banyak Jadi Rujukan & Dijemput Untuk Berkongsi Ilmu Pengalaman

Lihat Sendiri Apa Kata Peserta Sejurus Selesai Seminar MBK Yang Lepas!

"The BEST THING is, dalam seminar ini, saya dapat belajar perkara yang saya tak pernah belajar dari seminar yang saya hadir sebelum ini.."- Puan Zara Chan, peserta Seminar MBK

"Program ini sangat bagus, sangat menarik, sangat berbaloi untuk mereka yang berjiwa usahawan!"- Muhammad Naeem Zaidi, Pengasas Nasi WowKawKaw

Usah Bertangguh! Daftarkan Diri Anda Ke Seminar MBK!

Klik Disini Untuk Daftar!

Jika Anda Rasa Seminar Kami Membazir Masa Anda. Sila Beritahu Krew Kami & Kami Pulangkan Duit Anda Kembali Serta Merta

Kami meletakkan kepercayaan yang tinggi berdasarkan maklum balas dari peserta sebelum ini, dengan izin Allah seminar ini bakal mengubah bisnes anda ke tahap yang lebih baik.

Pengisian content pada hari seminar juga diatur dan didesign khas supaya ia benar-benar bersesuaian dan praktikal untuk pemilik-pemilik bisnes kecil.

Adapun begitu, kami juga percaya kami tidak boleh memuaskan hati semua pihak. Malah, ia adalah satu kerja yang sia-sia.

Atas sebab itu, apa jua alasan, sebab yang munasabah mahupun tidak munasabah, pihak kami menawarkan jaminan wang dikembalikan 100% jika anda tidak berpuas hati.

Daftarkan Diri & Bersedia Untuk Belajar Ilmu Yang Bakal Tingkatkan Jualan Bisnes Anda!

Terlalu ramai usahawan di luar sana yang masih dalam situasi masalah dalam bisnes. Setiap hari, fikiran dibelenggu masalah, rasa down, buntu sehingga mati akal fikirkan cara penyelesaian.

Sama ada bisnes anda sedang lompang tidak berkembang, jualan semakin mengusut dan mengusut hari demi hari. Hanya ANDA SAHAJA yang tahu situasi bisnes anda sekarang. Dan anda tiada pilihan lain. ANDA kena buat sesuatu.

Cepat bertindak, pergi berguru, sentiasa belajar ilmu baru untuk keluar dari belenggu. Cukuplah dengan episod-episod bisnes tak menentu.

Suka untuk kami memetik sepotong kata..

“Setiap kali datangnya pembawa kebaikan, ia dihalang oleh penjaga pintu yang bernama la’alla (semoga nanti) dan ‘asa (mudah-mudahan).” - Rujuk al-Fawaid, Ibn al-Qayyim.

Usah berdalih. Usah bertangguh. Datang ke seminar ini, dengar, dan teliti selama 7 jam perkongsian kami, ayuh daftar!

Klik Disini Untuk Daftar!

Marketing Bisnes Kecil Disclaimer: Seminar MBK bukan sesekali program yang berunsurkan skim cepat kaya. Hanya dengan usaha, pengalaman, ilmu pengetahuan dan rezeki dari Allah dapat mendapatkan hasil jualan dan pendapatan seperti yang diinginkan. Seperti yang ditetapkan undang-undang, kami tidak boleh meletakkan sebarang janji untuk anda mendapatkan hasil pendapatan yang sama apabila anda menggunakan cara yang diajar.

Kami menghasilkan program ini bertujuan untuk menunjukkan laluan dan mengajarkan strategi yang betul berdasarkan pengalaman kami sendiri. Apa yang kami boleh janjikan adalah para peserta akan mendapatkan hasil yang lumayan apabila mereka betul-betul berusaha, menggunakan strategi ini dengan tepat dan menjaga hubungan dengan tuhan dan lain lagi.

Tiada sebarang kandungan di dalam laman ini menjanjikan sebarang jaminan untuk mendapatkan hasil yang lumayan sejurus anda menghadiri program ini. Malah, tiada janji-janji palsu, ayat-ayat manis, ayat-ayat overhyped, yang kami gunakan pada surat jualan di atas kerana kami masih usahawan yang berprinsip , tidak mengambil kesempatan dari kesempitan orang lain.

Terima Kasih kerana anda telah membuat pilihan yang benar dan tepat untuk hadir, gunalah ilmu ini sebaik mungkin. Jadikan pengalaman kami sebagai panduan untuk anda mendapatkan hasil jualan yang memberangsangkan setiap hari. Daftar Seminar MBK, jadilah individu yang tepat yang buat keputusan. Jumpa anda di hari seminar nanti. Hasbul Aqill & Hasbul Ariff, Trainer Marketing Bisnes Kecil